Vi arbejder for at skabe bæredygtige og anstændige jobs, som kan sikre, at alle mennesker har en indtægt de kan leve af.

 

De fleste lav- og mellemindkomstlande oplever en meget høj grad af mangel på indkomstmuligheder, særligt for de mange unge og for særligt udsatte grupper som for eksempel flygtninge.

 

Vi arbejder for at skabe nye indkomstmuligheder, blandt andet ved at introducere nye produkter og bidrage til at udvikle nye markeder og styrke eksisterende værdikæder.

 

Vores tilgang til jobskabelse er at arbejde med systemer ud fra en erkendelse af at bæredygtige jobs kræver velfungerende markeder. At sikre folk en indtægt fra landbrug kræver for eksempel mere end blot at give dem en ged – det kræver også adgang til medicin, dyrlæger og lån og en velfungerende værdikæde fra foderproducenter til forbrugere.

Projekter

Refugee Insect Production for Food and Feed (RefIPro)

I dette projekt arbejder vi på at integrere flygtninge i det vestlige Uganda i den Ugandiske økonomi, ved at give dem mulighed for at producere soldaterfluelarver, som en proteinkilde i dyrefoder. Derudover har vi introduceret produktion af melorm som kilde til protein.

Læs mere

RAISE – Research & Action for Income Security
Grønnegade 56,1 
8000 Aarhus C.

info@raiseorg.dk

CVR: 39699869