Kommende arrangementer i november

Den 22. november kl. 19.30 kan man møde Rasmus på Fairbar på Klostertorv i Aarhus. Rasmus vil holde oplæg om sammenhængen mellem velfærdsydelser og klimaforandringer i udviklingslandene. Arrangementet er åbent for alle.

 

Den 30. november deltager vi i en workshop arrangeret af Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi med fokus på insektproduktion til føde og foder. På workshoppen kan man også høre vores samarbejdspartner fra Københavns Universitet, Professor Nanna Roos, tale om insekter som fødevare i udviklingslandene. Læs mere om workshoppen her

 

Vi vil meget gerne ud og fortællere mere om vores arbejde andre steder end i Aarhus, så skriv endelig til rasmus@raiseorg.dk, hvis du kender til f.eks. en café eller en forening som kunne være interesseret i et oplæg om enten jobskabelse og insektproduktion eller velfærds- og socialpolitik i lav- og mellem-indkomstlande.