Ny global kampagne for retten til sociale ydelser

RAISE støtter op om en ny global kampagne for at sikre at alle har adgang til sociale ydelser, ”Social Security for All”.

 

Bag kampagnen står over 50 organisationer, blandt andet Human Rights Watch, Amnesty International, det internationale forbund af fagforeninger (ITUC), Oxfam International og det internationale civilsamfundsnetværk ’Global Coalition for Social Protection Floors’.

 

Kampagnen opfordrer regeringer og internationale organisationer som Verdensbanken og Den Internationale Valutafond (IMF) til at forpligte sig til at støtte opbygningen af sociale sikkerhedsnet der kan sikre alle retten til indkomst.

 

Læs mere om kampagnen hos Global Coalition for Social Protection Floors

 

Video fra lanceringen af kampagnen med deltagelse af ISER, vores partner i Uganda.