Nyt projekt skal forbedre adgangen til sociale sikkerhedsnet i Uganda

Vi har netop fået godkendt vores første projekt inden for det nye fokusområde sociale ydelser. Det nye projekt er starten på et nyt strategisk samarbejde med den Ugandiske tænketank ’Initiative for Social and Economic Rights’ (ISER), som er en ledende fortaler for bedre adgang til overførselsindkomster i Uganda og internationalt.

 

Projektet har fokus på at udbrede kendskabet i Uganda til en ny protokol til den Afrikanske Unions ’African Charter on Human and People’s Rights’ som netop har fokus på retten til sociale ydelser. Den nye protokol sætter en regional standard for adgangen til sociale ydelser som kan være et nyttigt værktøj i arbejdet for at overbevise regeringen i Uganda om at investere mere i overførselsindkomster.

 

Læs mere om projektet her.