Afrobeat-dansefest med det eksplosive århusianske band AddisAbabaBand og Afrobeat DJ Mwakenya.

Lørdag d. 6. April sætter vi gang i Vestergade 58 med en nats afrobeat. Entréen dækker koncerten og et års medlemsskab af Impact Designs. Facebook event her: https://www.facebook.com/events/403845993721127/

AddisAbabaBand beskriver sig selv som \”et kosmisk fartøj hvis brændstof er afro, funk, jazz, avantgarde, stramme beats og kollektiv improvisation. Med improvisation som den bærende kraft skabes et rum, hvori vi alle kan tilsidesætte os selv og danse væk sammen.\”

Siden 2010 har bandet spillet over 100 koncerter – bla. på Roskilde Festival, GrimFest, Aarhus Jazzfestival, Copenhagen Jazzfestival og SpotFestival – og de har turneret i Ghana og Holland.

Kom og vær med til det der med garanti bliver en legendarisk aften!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *