Vi afholder den første ordinære generalforsamling i Impact Designs tirsdag den 20. august kl. 17-20 i Kontorfællesskabet Sjak27, Mejlgade 27, Aarhus

Impact Designs afholdt stiftende generalforsamling i sommeren 2018. Siden da har en lille flok frivillige arbejdet hårdt på at etablere organisationen i Danmark og starte vores første projekt i Uganda.

I Danmark er vi blandt andet blevet medlem af CISU, har holdt foredrag, organiseret en succesrig koncert i Aarhus og netop afholdt madkursus og oplæg på Folkemødet på Bornholm. Vi har nu omkring 130 medlemmer af foreningen og har også fået støtte fra One Life Foundation til opstart i Uganda.

I Uganda har vi etableret partnerskaber med de lokale organisationer Bobo Eco Farm og Yiya Foundation, og med Dansk Flygtningehjælp, om at starte produktion af melorme i flygtningelejren Kyaka II i det vestlige Uganda.

Vi har også lavet den første undersøgelse af interessen for melorme blandt de congolesiske flygtninge i Kyaka II, og der er stor interesse for projektet blandt flygtningene, da insekterne er sunde proteinkilder.

Vi har således nu etableret et stærkt fundament for det videre arbejde, og det næste år kommer vi til for alvor at rykke på både projektet i Uganda, fundraising og organisationsudvikling i Danmark.

Vi håber derfor at mange af jer har lyst til at komme til årets generalforsamling og høre mere om vores planer.

Efter det formelle program vil vi gerne byde på en snack med insekt-baserede produkter fra BUG AMOK, og der vil være mulighed for en uformel snak om vores projekt i Uganda.

SU snarest muligt og senest den 1. august til charlotte@impactdesigns.dk. Alle er velkomne. Vi ser frem til at se jer.

Med venlig hilsen,
Rasmus Schjødt, Bestyrelsesformand og
Charlotte Bay Hansen, Næstformand

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *